Sluiting seizoen op 1 september

 
Sluiting bedevaartseizoen met Gospelkoor Gioia
 
Op zaterdag 1 september wordt bij de kapel van Leenhof in Landgraaf het bedevaartseizoen afgesloten. ’s Avonds om 19.00 uur is er een openluchtmis bij de Leenderkapel. Deze wordt muzikaal begeleid door het bekende gospelkoor Gioia uit Waubach.
 
Anders dan de afgelopen jaren gebruikelijk was, is er dit jaar geen lichtprocessie van de Petrus  & Pauluskerk in Schaesberg naar de kapel. Wel zal bij de kapel met licht en kaarsen dezelfde sfeer worden gecreëerd als voorgaande jaren tijdens de processie. Het koor Gioia behoort tot de beter gospelkoren in de regio. Het koor is al eerder in Leenhof te gast geweest en dat was steeds een groot succes. De gebruikelijke H. Mis in de Petrus & Pauluskerk komt deze avond te vervallen. Iedereen is van harte welk om bij de kapel in het bos. 
 
Na 1 september gaat de Leenderkapel weer voor de hele herfst- en winterperiode op slot. Op 1 mei volgend jaar wordt het nieuwe bedevaartseizoen dan weer geopend. 

Word vriend van de Leenderkapel

 

De instandhouding van de Leenderkapel is alleen mogelijk dankzij de financiële bijdragen van zeer veel Vrienden van de kapel. Vriende worden kan al vanaf vijf euro per jaar. Lees verder >>>